Домашен майстор-строител

Домашен майстор е услуга, която предоставя строителен специалист (майстор строител), който може да се справи с голям набор от строителни и ремонтни дейности. Обикновено имате нужда от домашен майстор за извършването на ремонт на електроуред, за корекция на пукнатини по стени и тавани, за ремонт след наводнение или теч от съседи, за ремонт на водопровода или канализацията, за монтаж на нова мивка или тоалетна чиния и т.н.

Идеята един човек да може да се справи с всички задачи, е продиктувана от икономически съображения, за да се спестят пътните разходи за 2 или 3 специалиста. Когато има нужда от повече време за изпълнение на задачите, изпращаме екип специалисти, които по-бързо ще могат да изпълнят задачите, за да завършат ремонта по-бързо. Това се прави най-вече за задачи, които изпълнени от двама души е в пъти по-лесно или по-бързо, отколкото когато сам човек го прави.

Ако имате нужда от сериозен ремонт, то можете да прегледате страниците за ремонт на апартаменти, ремонт на къщи и ремонт на бани, които описват прецеса на големи или малки строителни ремонти, включващи ел. услуги и подмяна на електро инсталация, ВиК услуги, шпакловане, боядисване с латекс или боя, подмяна или поставяне на тапети и др. Тези комплексни услуги обикновено се извършват от строителен екип, който в уговорения срок отмята всички заложени задачи.

Ако имате нужда от ново строителство – консултация, проектиране, фундаментни основи, кофражи, зидане, мазане и т.н., моля пригответе всичко нужно за строителния обект и уговорете среща с нас за оглед. Стараем се да работим в срок, но най-вече качествено – за да останете доволни и да ни препоръчате на приятели (пари за реклама не даваме!).

One Comment

 1. Здравейте,
  Имам нужда от домашен майстор-строител за следните дейности:
  – изграждане на 4 броя преградни стени от ГК за две WC;
  – корекция и боядисване с блажна боя на врати;
  – освежаващо боядисване на стени на апартамент.
  Моля, дайте оферта или тел. за връзка.
  Благодаря.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *