Партньори

Ежедневната ни работата включва срещи с различни доставчици на услуги и строителни материали. Ние ценим качествените материали, тъй като те обикновено са лесни за работа, качествени и предлагат дълъг живот и дълга експлоатация след ремонт на жилище, къща, баня или стая.

Сериозните производители и дистрибутори предлагат доставка до обекта, което ни улеснява ежедневно, защото извършват доставките навреме и се стараят да не пропуснат поръчани продукти. Заедно с това си партнираме със счетоводна фирма (Счетоводна къща София) и фирма за изработка и поддръжка на сайтове, които подпомагат нашата дейност с осчетоводяването на документите (съгласно законите) и представянето на нашата дейност и фирма в интернет.

Ценим специалистите с опит, но най-вече специалисти, които показват знания и умения. Тази страница представя само няколко от нашите партньори и доставчици на услуги и строителни материали.

Счетоводни услуги – Счетоводна къща София

В ежедневната си работа имаме нужда от счетоводни услуги. Счетоводна къща София предлага счетоводно обслужване за нашите нужди на достъпни и ниски цени. Работим с екип от опитни счетоводители, които ежедневно съдействат за разрешаването на различни текущи казуси като внос на стоки и материали от чужбина (ЕС и трети страни), извършване на строителни дейности за чужди фирми (в чужбина и ЕС) и др.

Партньорството ни продължава с препоръки на нови клиенти, с което заздраваме връзките помежду ни и повишаваме доверието си. Препоръчваме услугите на фирмата за всякакви счетоводни и ТРЗ услуги, не само в строителния бранш, но и за търговия, хотели и др. Когато успеем да намерим време, организираме общи начинания – залесявания, разходки сред природата и планински преходи.

Фирма за изработка на сайтове – уеб агенция Градивните

Благодарим за избработката на настоящия уеб сайт  на фирма за изработка на сайтове – уеб агенция Градивните. Екипът взе присърце нашата дейност и с много знания и умения успя да ни убеди, че сме направили правилен избор за фирма за изработка и поддръжка на WordPress сайтове. За много кратко време домейнът ни бе ръчно разгледан и освободен от ръчно наложено наказание (за хакнат сайт) в Google, след което започнахме въвеждането на съдържание в сайта.

Постепенно статистиката се подобри и днес получаваме редовни обаждания на потенциални клиенти, които търсят фирми за ремонт на апартаменти, къщи, бани и строителство на достъпни и ниски цени. Ако приятел и клиент има нужда от уеб услуги, препоръчваме екипа на Градивните за всеки проект – консултирайте се с тях и ще ги обикнете. По-важно – вашият бизнес ще ги обикне!