ВиК ремонти – водопровод и канализация

ВиК ремонти (водопровод и канализация) е строителна услуга, съчетаваща в себе си много и различни дейности. От простото свръзване на водопровода и канализацията, до монтаж на мивка, тоалетна чиния, шкаф за баня и др. дейности в мокрите помещения (баня и кухня).

Вместо да търсите 2, 3 или 4-ри различни майстори – един електро, друг ВиК, трети да лепи плочки, четвърти монтажник на обзавеждането и мебелите, ние можем да направим всички нужни дейности и да предоставим гаранция за извършените дейности. Изпратените екипи на даден обект, могат да извършват голям набор от дейности. Понякога се налага и квалифициран специалист да извърши определена дейност (напр. електро ремонти) – ние се организираме и осигуряваме нужния специалист.

Ако досега не сте ползвали нашите услуги, но при вас възникне авария – ние ще се отзовем за оглед, ще ви предложим варианти и оферта, след което ще извършим ремонт. Разбира се, когато това е спешна авария, добре е да действате експедитивно и да потърсите помощ около вас – от някого, който може да съдейства за предотвратяване на поражения.

ВиК специалист (водопроводчик) се използва за прокарване, подмяна или ремонт на водопроводна или канализационна мрежа в мокри помещения – за ремонт на бани, кухни и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *